Select Page

Αγορά Χρυσού Αθήνας

Gold & Silver

Αγορά Χρυσού – Χρυσών Λιρών

Gold and Silver 

Γιατί τα Gold & Silver;

  • Υψηλότερες τιμές xρυσού
  • Δωρεάν Εκτίμηση
  • Ασφάλεια συναλλαγών
  • Διαφάνεια  – Εχεμύθεια
  • Κρατική Άδεια

4 + 12 =

Τιμή Αγοράς Χρυσού και Χρυσής Λίρας Σήμερα

Τι αγοράζουμε στην

Αγορά Χρυσού Gold & Silver Αθήνας .

Στην Αγορά Χρυσού Αθήνας Gold & Silver αγοράζουμε ή βάζουμε ενέχυρο οτιδήποτε είναι χρυσό, ασημένιο ή πλατινένιο σε οποιαδήποτε κατάσταση. 

Χρυσά κοσμήματα,  χρυσές λίρες, χρυσά και ασημένια νομίσματα,  χρυσαφικά,  κοσμήματα από λευκόχρυσο και πλατίνα, πολύτιμες πέτρες όπως π.χ διαμάντια, ασημένια κοσμήματα, ασημένια σκεύη, επώνυμα ακριβά καινούργια ή μεταχειρισμένα ρολόγια, χρυσά οδοντικά κράματα, πλακίδια χρυσού,  πλακίδια πλατίνας, πλακιδια αργύρου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιέχει χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα, ασήμι μπορούν να εκτιμηθούν και να μετατραπούν σε άμεσα μετρητά.

Η αξία των αντικειμένων σας,  βασίζεται αποκλειστικά σε δύο καθοριστικούς παράγοντες στο βάρος και στα καράτια. Αν δεν είστε βέβαιοι για τα αντικείμενα σας, την αξία τους ή απλά θελετε μια δωρεάν εκτίμηση επικοινωνήστε με την Αγορά Χρυσού Gold & Silver Αθήνας και αφήστε τους ειδικούς μας να τα εκτιμήσουν.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Η διαδικασία της εκτίμησης των τιμαλφών ειδών γίνεται παρουσία του πελάτη. Το ζύγισμα, ο έλεγχος περιεκτικότητας σε πολύτιμο μέταλλο και η κοστολόγηση  είναι για μας απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.

Αγοράζουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η κοστολόγηση των τιμαλφών ακολουθεί καθημερινά τις διεθνείς τιμές των πολύτιμων μετάλλων, όπως αυτές διαμορφώνονται στα διεθνή χρηματιστήρια.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ….

Χρειαζόμουν άμεσα μετρητά και η πώληση των “άχρηστων” παλιών χρυσαφικών μου ήταν μια λύση. Ο κύριος ευγενέστατος και διακριτικός μου εξήγησε την διαδικασία και μου έδωσε άμεσα τα χρήματα που άξιζαν τα χρυσά.

 

Ιωάννα Βακ

Φιλικό κ χαλαρο προσωπικό χωρις να σε πιέζει για να γίνει η συναλλαγή . Έκαναν την εκτίμηση  άμεσα, μου εδωσαν τιμή και επειδή με είδαν διστακτικό  μου πρότειναν αν δεν είμαι σίγουρος να το σκεφτώ και αν θέλω να ξαναπεράσω.

Σωτήρης Βακ

Η καλύτερη αγορά χρυσού στην περιοχή με διαφορά. Όσες φορές και αν εχω πάει εχω παρει την μεγαλύτερη τιμή σε αγγλικές λίρες απο τα γύρω μαγαζιά

Ευχαριστώ

 

Μαρία Παν.

Έχω κάνει αρκετές πωλήσεις παλιών χρυσών κοσμημάτων αλλα και κάποιων ασημένων και εχω μείνει πάντα ευχαριστημένος. Καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση. 

 

 

Giorgos Anes.