Select Page

Σύμφωνα με μια έκθεση της Chainanalysis, το πρώτο εξάμηνο του 2021, η Ασία αντιπροσώπευε το 28% των συνολικών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως 1,16 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, τα στοιχεία από τη Messari δείχνουν ότι μεταξύ Ιουνίου 2020 και Ιουνίου 2021, οι ασιατικές αγορές αντιπροσώπευαν το 43% της παγκόσμιας δραστηριότητας κρυπτονομισμάτων, με όγκο συναλλαγών 296 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα μεγάλα ασιατικά κρυπτογραφικά νέα πέρυσι κυριάρχησαν από τις εξελίξεις στην Κίνα. Όχι μόνο η Κίνα, αλλά και άλλες ασιατικές χώρες έχουν γίνει πρωτοσέλιδα, μερικές από τις οποίες είναι η Ινδονησία και η Σιγκαπούρη, καθώς έχουν σαφέστερους κανονισμούς για τα ψηφιακά στοιχεία στις χώρες καταγωγής τους.

Εκτός από τους κανονισμούς, αυτή η ταχεία ανάπτυξη οφείλεται επίσης στην καινοτομία στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) στη Νοτιοανατολική Ασία, η οποία υποστηρίζεται από αυξημένη συγκέντρωση κεφαλαίων και επενδύσεις σε έργα.Η ύπαρξη διαφόρων κοινοτήτων που παρέχουν πληροφορίες και εκπαίδευση σχετικά με την κρυπτογράφηση στην κοινότητα παίζει επίσης ρόλο στην προοδευτική ανάπτυξη

Ως η μεγαλύτερη ήπειρος με τον μεγαλύτερο πληθυσμό, η Ασία έχει τεράστιες δυνατότητες και, εφόσον υπάρχει ένα καλό υποστηρικτικό οικοσύστημα, αναμένεται να γίνει το κέντρο υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Η εμφάνιση διεθνών γεγονότων κρυπτογράφησης μπορεί να είναι ένα από τα βήματα στη διαμόρφωση αυτού του οικοσυστήματος. Για αυτό το λόγο, το Coinfest Asia είναι εδώ.

Το Coinfest Asia είναι μια βιομηχανική εκδήλωση που διοργανώνεται από την Coinvestasi με επίκεντρο το μέλλον των κρυπτονομισμάτων και του web3 στην Ασία. Το Coinfest Asia πραγματοποιείται ως φεστιβάλ και στοχεύει να είναι μια πλατφόρμα όπου οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, οι ηγέτες του κλάδου και τα στελέχη συναντώνται για να συζητήσουν την οικοδόμηση του μέλλοντος των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain στην Ασία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μπαλί της Ινδονησίας από τις 25 έως τις 26 Αυγούστου 2022 και υποστηρίζεται από την Coindesk, την Ινδονησιακή Ένωση Blockchain (ABI), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ινδονησίας (KADIN), την CoinGecko και την Ένωση Blockchain της Σιγκαπούρης ( BAS). υποστήριξη.

Στη διήμερη εκδήλωση θα παρουσιαστούν ομιλητές από ειδικούς στους αντίστοιχους τομείς τους, οι οποίοι θα μιλήσουν για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα όπως η ρύθμιση, η βιομηχανία κρυπτογράφησης, το DeFi, το GameFi, το NFT, το Metaverse και άλλα.

Για το πρώτο Coinfest Asia, η Ινδονησία επιλέχθηκε ως οικοδεσπότης για πολλούς λόγους. Με πληθυσμό 270 εκατομμυρίων, η Ινδονησία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη στον κόσμο και έχει την έβδομη μεγαλύτερη βάση χρηστών κρυπτογράφησης στον κόσμο. Μέχρι το 2021, οι ιδιοκτήτες κρυπτονομισμάτων της Ινδονησίας θα αυξηθούν κατά 85% σε 7,4 εκατομμύρια άτομα σε σύγκριση με τον συνολικό πληθυσμό, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για τεράστια ανάπτυξη στη χώρα.

Αυτό συμπίπτει επίσης με την Ινδονησία να είναι ο οικοδεσπότης της φετινής G20 και να γίνει ενδεχομένως το κέντρο του μετασχηματισμού της ψηφιακής οικονομίας της Ασίας.

«Ελπίζουμε ότι το Coinfest Asia μπορεί να ανοίξει χώρο για ρυθμιστές, ιδρυτές και δημιουργούς έργων, προγραμματιστές και κοινότητες να συνδεθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν καινοτομίες για την καλύτερη ανάπτυξη της βιομηχανίας κρυπτογράφησης. Οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από τον ψηφιακό κόσμο», δήλωσε η Dhila Rizqia, Επικεφαλής Εκδηλώσεων στο Coinfest Asia.

Επί του παρόντος, τα εισιτήρια νωρίς για το Coinfest Asia πωλούνται μέχρι τις 15 Ιουλίου. Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα σταματήσουν εάν τα εισιτήρια εξαντληθούν. Λοιπόν, τι περιμένεις; Αποκτήστε τα εισιτήριά σας για το Coinfest Asia τώρα!

Σχετικά με την Coinvestasi

Η Coinvestasi είναι η κορυφαία πλατφόρμα πολυμέσων της Ινδονησίας που παρέχει εκδηλώσεις και πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και τεχνολογία blockchain, και υπάρχει από το 2017.