Select Page

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, η Coinbase εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να επεκταθεί στην Ευρώπη εκτός των ΗΠΑ, επεκτείνοντας έτσι την εμβέλειά της και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της πέρα ​​από την εγχώρια αγορά της.

Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων εγγράφονται αυτήν τη στιγμή σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Ολλανδία. Το χρηματιστήριο δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Γερμανία, αλλά θέλει να επεκταθεί στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Ολλανδία.

Η Nana Murugesan, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Coinbase, ανέφερε,

Σε όλες αυτές τις αγορές, πρόθεσή μας είναι να έχουμε λιανικά και θεσμικά προϊόντα. Η διασφάλιση ότι μπορούμε να επιτύχουμε την αποστολή μας επιταχύνοντας τις προσπάθειες επέκτασής μας είναι σχεδόν σαν την υπαρξιακή μας προτεραιότητα.

Είπε επίσης ότι η εταιρεία προσέλαβε τον πρώτο της υπάλληλο στην Ελβετία. Πρόσφατα, η Coinbase απέλυσε σχεδόν 1.000 θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της ύφεσης της αγοράς κρυπτογράφησης.

Crypto exchange Το Coinbase αναζητά ευκαιρίες απόκτησης

Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ αναζητούν επίσης ευκαιρίες απόκτησης καθώς η αγορά γνώρισε ένα κραχ που εξαφάνισε τις αποτιμήσεις πολλών γνωστών εταιρειών κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή έχει επίσης δει τις επιπτώσεις της σφαγής των κρυπτονομισμάτων.

Το χρηματιστήριο μείωσε το 18% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού του αυτόν τον μήνα, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ανταλλαγή υπενθύμισε επίσης ορισμένες θέσεις εργασίας. Το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης αντιμετωπίζει επίσης ανταγωνισμό από τις τοπικές μονάδες της Binance και της FTX.

Όσον αφορά την επέκταση, η εταιρεία προσπάθησε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ινδία, αλλά αντιμετώπισε μεγάλα εμπόδια καθώς η Ινδία δεν επιτρέπει καταθέσεις UPI. Η Coinbase επέκτεινε επίσης πρόσφατα την αγορά παραγώγων κρυπτογράφησης και κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν παραγώγων bitcoin για εμπόρους λιανικής.

Πρόσφατα έκλεισε επίσης την επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών της, το Coinbase Pro. Το χρηματιστήριο έχει ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες σε μία πλατφόρμα.

Σχετική ανάγνωση | Γιατί η Coinbase μπορεί να πουλάει πληροφορίες χρήστη σε Γραφεία Μετανάστευσης των ΗΠΑ

Η Coinbase μπορεί να προσλάβει περιφερειακούς διαχειριστές σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις

Ο Murugesan ανέφερε επίσης ότι η Coinbase σχεδιάζει να προσλάβει διευθυντές για να επιβλέπουν τις ευρωπαϊκές δραστηριότητες. Μετά την ταχεία ανάπτυξη, η εταιρεία εστιάζει επίσης στην ιεράρχηση των «κρίσιμων για την αποστολή ρόλων» σε τομείς όπως η ασφάλεια και η συμμόρφωση. Ο Μουρουγκεσάν είπε,

Αυτό ήταν στην πραγματικότητα κατά την τελευταία μεγάλη bear market το 2015-2016 όταν μπήκαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη

Η εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων ετοιμάζεται επί του παρόντος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του EU Marketplace for Crypto Assets (MiCA).

Αυτή η νομοθεσία θα διορθώσει την τεχνολογία κατανεμημένης λογιστικής (DLT) και τη ρύθμιση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης για την προστασία των πελατών και των επενδυτών. Η Coinbase βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες για την απόκτηση έγκρισης βάσει των κανόνων κατά του ξεπλύματος χρήματος σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας.

Η Coinbase προσπαθεί επίσης να συμβαδίσει με τους ανταγωνιστές της, οι οποίοι αυξάνονται σε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Η Binance και η FTX έχουν άδειες στη Μέση Ανατολή. Η Binance έχει επίσης λάβει άδειες στη Γαλλία και την Ιταλία και η Coinbase έχει κάνει τα ίδια βήματα και τώρα αναζητά άδειες σε ευρωπαϊκές χώρες.

Σχετική ανάγνωση | Πτωτικό σήμα Bitcoin: Η Coinbase λαμβάνει τεράστιες εισροές

Coinbase
Το Bitcoin είναι στα 19.000 $ σε ένα ωριαίο γράφημα | Πηγή: BTCUSD στο TradingView