Select Page

ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 2023

 

 

ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ & ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 

 

τιμή χρυσού επώνυμων κοσμημάτων

 

 

ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΥΣΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Χρυσός 9κ – 375 ° 22.00 € / γραμμάριο
Χρυσός 14κ – 585 ° 34.30 € / γραμμάριο
Χρυσός 18κ – 750 ° 44.90 € / γραμμάριο
Χρυσός 22κ – 916 ° 54.60 €  / γραμμάριο
Χρυσός 24κ – 1000° 57.50 € /γραμμάριο

 

μπάρες χρυσού

 

 

ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΥΣΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Χρυσός 9κ – 375 °  18.50 € / γραμμάριο
Χρυσός 14κ – 585 °  30.50 € / γραμμάριο
Χρυσός 18κ – 750 °  41.00 € / γραμμάριο
Χρυσός 22κ – 916 °  50.10 € / γραμμάριο
Χρυσός 24κ – 1000 °

 57.50 € / γραμμάριο

 

Αν θέλετε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία της Τιμής Χρυσού Τώρα μπορείτε να δείτε τα παρακάτω διαγράμματα τιμής αγοράς χρυσού ανα ουγγιά και ανα κιλό σε ευρώ. Αυτό λοιπόν που γράφει το διάγραμμα, για παράδειγμα 59845.25 σημαίνει ότι 1 κιλό καθαρό χρυσό 24 καράτια έχει τιμή 59845,25 ευρώ. Η τιμή χρυσού είναι κυμαινόμενη και μπορείτε να την παρακολουθείτε κάνοντας ανανέωση την ιστοσελίδα.

 

 

 

Πόσα γραμμάρια είναι μια ουγγιά χρυσού ;

 

 

1 ουγγία χρυσού = 28.35 γραμμάρια

 

Δείτε την Τιμή Χρυσού Τώρα σε Ευρώ (EUR) ανά Ουγγιά (OZ)

 


[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

 

 

 

Δείτε την Τιμή Χρυσού Τώρα σε Ευρώ (EUR) ανά Κιλό

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

 

Ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο μέταλλο που εκτιμάται για την ομορφιά και την εγγενή του αξία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχει χρησιμοποιηθεί ως νόμισμα, ως κόσμημα και ως αποθήκη πλούτου. Η τιμή του χρυσού καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η προσφορά και η ζήτηση, οι οικονομικές συνθήκες και τα πολιτικά γεγονότα. Τα τελευταία χρόνια, η τιμή του χρυσού έχει αυξηθεί σημαντικά, καθιστώντας τον μια ελκυστική επένδυση για πολλούς ανθρώπους.

Η προσφορά χρυσού είναι περιορισμένη, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού εξορύσσεται από τη γη. Η ζήτηση για χρυσό είναι επίσης υψηλή, με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να τον χρησιμοποιούν για διάφορους σκοπούς. Η τιμή του χρυσού επηρεάζεται επίσης από τις οικονομικές συνθήκες, με την αξία του μετάλλου να τείνει να αυξάνεται όταν η οικονομία είναι αβέβαιη ή ασταθής. Για παράδειγμα, σε περιόδους οικονομικής κρίσης, οι επενδυτές στρέφονται συχνά στον χρυσό ως ασφαλές καταφύγιο, οδηγώντας την τιμή του σε άνοδο.

Τα πολιτικά γεγονότα μπορούν επίσης να επηρεάσουν την τιμή του χρυσού. Για παράδειγμα, οι γεωπολιτικές εντάσεις ή η απειλή πολέμου μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένη ζήτηση για χρυσό ως ασφαλές καταφύγιο. Από την άλλη πλευρά, η επίλυση των συγκρούσεων ή η βελτίωση των οικονομικών συνθηκών μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της τιμής του χρυσού.

Τα τελευταία χρόνια, η τιμή του χρυσού έχει αυξηθεί σημαντικά. Τον Ιανουάριο του 2019, η τιμή του χρυσού ήταν περίπου 1.300 δολάρια ανά ουγγιά. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, η τιμή είχε αυξηθεί σε σχεδόν 2.000 δολάρια ανά ουγγιά. Αυτή η σημαντική αύξηση της τιμής του χρυσού τον έχει καταστήσει ελκυστική επένδυση για πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επενδύσει κανείς σε χρυσό, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς φυσικού χρυσού, της αγοράς μετοχών χρυσού ή αμοιβαίων κεφαλαίων ή της αγοράς συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης επί χρυσού. Κάθε μία από αυτές τις επιλογές έχει τους δικούς της κινδύνους και τα δικά της οφέλη, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο προτού λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση.

Συνολικά, η τιμή του χρυσού επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η προσφορά και η ζήτηση, οι οικονομικές συνθήκες και τα πολιτικά γεγονότα. Παρά τη μεταβλητότητά του, πολλοί άνθρωποι βλέπουν τον χρυσό ως ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους αβεβαιότητας, καθιστώντας τον μια ελκυστική επένδυση.