Select Page
Κρυπτονομίσματα που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο το 2023: CashFi (CFI), Polkadot (DOT) και Huobi Token (HT) 1

Η κρυπτογράφηση γίνεται σιγά σιγά πανταχού παρούσα, με περίπου 18.000 αυτή τη στιγμή.Ενώ ορισμένοι αναμφίβολα θα αποτύχουν, υπάρχουν ακόμη αριθμοί που είναι πιθανό να αποτύχουν 2023Εδώ είναι τα τρία νομίσματα που πιστεύουμε ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή την επόμενη χρονιά: Χρηματοδότηση με μετρητά (CFI)Polkadot (DOT), και Huobi (HT).

CashFi (CFI): Το επαναστατικό κρυπτονόμισμα στην ψηφιακή αγορά

Χρηματοδότηση με μετρητά (CFI) Υπάρχουν ήδη σημάδια έργων που θα μπορούσαν να προσφέρουν αξιοπρεπείς οικονομικές αποδόσεις.Είναι γνωστό ότι οι αγοραστές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το CFI ένδειξηΚυρίως λόγω της ανάπτυξης του αλγορίθμου του σύμφωνα με Δίκτυο 3.0 τεχνολογία. Το CFI καταγράφει την κερδοφορία κατά την προπώληση και τείνει να αποκτά αξία μακροπρόθεσμα. Το CashFi παρέχει ισχυρή ρευστότητα στο οικοσύστημα ενέχυρο προγράμματα που χρησιμοποιούν αλγόριθμους που δεν απαιτούν από τους χρήστες να κλειδώσουν τα στοιχεία τους. Με αυτόν τον τρόπο, ενώ ενισχύεται το οικοσύστημα, οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης υψηλή απόδοση επένδυσης.

Υπάρχει επίσης ένας τομέας όπου μπορούν να εμπορεύονται συνθετικά περιουσιακά στοιχεία εντός του οικοσυστήματος. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάσσουν συνθετικά περιουσιακά στοιχεία με όλα τα εμπορεύματα που θέλουν χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα ρευστότητας. Χρηματοδότηση με μετρητά (CFI) Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις NFTΣτην αγορά NFT, Διασταυρούμενη αλυσίδα Χρησιμοποιήστε τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ψηφιακούς καλλιτέχνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επομένως, στην αγορά CashFi NFT, όλες οι συναλλαγές προσφέρονται με ελάχιστες χρεώσεις αερίου.

Polkadot (DOT): ένα έργο αφιερωμένο σε όλα τα είδη των πραγμάτων

Αυτό Polkadot (DOT) Το έργο στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος της επεκτασιμότητας αποκαλύπτοντας καθημερινά νέες εξελίξεις. Το οικοσύστημα Polkadot έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τη διαλειτουργικότητα και την επεκτασιμότητα, καθιστώντας ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό για τους προγραμματιστές να συνεισφέρουν στο δίκτυο. Το έργο λειτουργεί με πολλά δίκτυα, με ετερογενή δομή. Ο ετερογενής σχεδιασμός επιτρέπει στις συναλλαγές εντός του δικτύου να είναι διαφανείς και εξαιρετικά γρήγορες.

Polkadot (DOT) Λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του, έχει γρήγορα, διαφανή και επεκτάσιμα χαρακτηριστικά δικτύου. Ανοίγει το δρόμο για την ασφάλεια των blockchains που περιλαμβάνονται στο οικοσύστημα, παρέχοντας στους χρήστες ένα απομονωμένο blockchain και μια κοινή ομάδα συναλλαγών. Το δίκτυο Polkadot αποτελείται από 4 ξεχωριστά στοιχεία που λειτουργούν και ως γέφυρες μεταξύ διαφορετικών αλυσίδων. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί επίσης να εκτελέσει πολλαπλές λειτουργίες. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της Polkadot, η οποία έφτασε στο ιστορικό υψηλό όλων των εποχών με άνοδο 25 φορές, έφτασε τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.σημείο ένδειξηΥπάρχει προσφορά 1 δισεκατομμυρίου και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται περίπου στα 7 δολάρια.

κρυπτονόμισμα

Εμπορεύστε αποτελεσματικά κρυπτονομίσματα με το Huobi Token (HT)

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις Huobi (HT) Κάτοχοι στην πλατφόρμα Huobi Token. Επιπλέον, ορισμένες εταιρείες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν μάρκες HT ως μέσο πληρωμής κρυπτογράφησης. Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοχοι κουπονιών μπορούν εύκολα να πληρώσουν χωρίς πρόσθετα εργαλεία.

Huobi (HT)Έφτασε σε υψηλό ρεκόρ με άνοδο 4000%, με προσφορά 500 εκατομμυρίων. Η κυκλοφορούσα προσφορά του έργου είναι 154 εκατομμύρια τεμάχια.Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών είναι 28 εκατομμύρια δολάρια και η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι Token Huobi περισσότερα από 757 εκατομμύρια δολάρια. Η τρέχουσα τιμή του αντικειμένου είναι περίπου 4,91 $.

Συμπερασματικά

Τα τρία νομίσματα που αναφέραμε — CashFi (CFI), Polkadot (DOT), και Huobi (HT) – Αξίζει να το παρακολουθήσετε τον επόμενο χρόνο.Αν και είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα ποιο θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, τα χρήματά μας κάνουν πάταγο σε αυτά τα τρία κρυπτονομίσματα 2023.