Select Page
Ο συνιδρυτής της Dogecoin, Billy Marcus, δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί η DOGE ξεπέρασε τις επιδόσεις των Bitcoin, Ethereum και Solana τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Billy Marcus αναρωτιέται γιατί το Dogecoin διαπραγματεύεται υψηλότερα από άλλα κρυπτονομίσματα.

Το Dogecoin (DOGE), το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο που βασίζεται σε μιμίδια, είχε καλές επιδόσεις χθες εν μέσω της ήπιας αστάθειας που συγκλόνισε τις αγορές κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 24 ώρες.

Το DOGE ξεπερνά τα άλλα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα

Το κρυπτονόμισμα έχει κερδίσει σχεδόν 10% τις τελευταίες 24 ώρες, αυξάνοντας από το χαμηλό των 0,0645 $ σε 0,071 $ στο χρονικό πλαίσιο.

Αν και η αξία του Dogecoin έχει πέσει στα 0,067 $ κατά τη στιγμή της γραφής, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται άνοδο 2,5% σε σύγκριση με άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην παγκόσμια κατάταξη των 10 κορυφαίων.

Τα κρυπτοστοιχεία όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH), το Binance Coin (BNB), το Cardano (ADA) και το Ripple (XRP) υποχώρησαν 0,8%, 3,8%, 1,5%, 2,3% και 2,6%, αντίστοιχα. Solana (SOL) σημείωσε τις μεγαλύτερες απώλειες, με πτώση 7,6% τις τελευταίες 24 ώρες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Dogecoin σημείωσε άνοδο σχεδόν 120% στις συναλλαγές μπλοκ μιας ημέρας.

Ο Marcus έκπληκτος από την απόδοση του DOGE

Ο συνιδρυτής της Dogecoin, Billy Marcus, εξεπλάγη από την πρόσφατη απόδοση της DOGE, μετά την εξαιρετική απόδοση της Dogecoin που ξεπέρασε άλλα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στις 10 κορυφαίες κατατάξεις.

Ο Marcus κλήθηκε να ζητήσει από τους ακόλουθούς του πληροφορίες σχετικά με το γιατί το memecoin είναι μπροστά από άλλα ψηφιακά νομίσματα.

“Γεια, κοιτάξτε, το Dogecoin είναι ανοδικό σήμερα ενώ τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα είναι πτωτικά. Αιτία: Ποιος στο διάολο ξέρει.” Ο Μάρκους, με το ψευδώνυμο Shibetoshi Nakamoto, έγραψε στο Twitter.

Το κίνητρο πίσω από το tweet του Marcus

Προφανώς, το tweet του Marcus ήταν ένας σαρκασμός για ορισμένα μέλη της κοινότητας Dogecoin που πάντα του ζητούσαν να εξηγήσει γιατί το κρυπτονόμισμα υποτιμάται.

Ο ειλικρινής συνιδρυτής του Dogecoin μπορεί να στέλνει ένα μήνυμα στην κοινότητα ότι δεν είναι κάθε φορά δυνατό να εξηγηθεί τι οδηγεί την αξία του κρυπτονομίσματος πάνω-κάτω.

Εν τω μεταξύ, ενώ το DOGE έχει ξεπεράσει τα άλλα ψηφιακά νομίσματα, το κρυπτονόμισμα παραμένει πολύ κάτω από το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών των 0,73 $.

Στην τρέχουσα τιμή του Dogecoin των 0,067 $, το κρυπτονόμισμα μειώνεται κατά 90,9% από το υψηλό όλων των εποχών που είχε οριστεί στις 8 Μαΐου 2022.

Με τα τρέχοντα γεγονότα που συμβαίνουν στην αγορά, θα μπορούσε να χρειαστεί πολύς χρόνος για να επιστρέψει το μιμίδιο στα προηγούμενα υψηλά του. Ακόμη και ο Marcus είπε την περασμένη εβδομάδα ότι οι επενδυτές Dogecoin μπορεί να μην δουν ποτέ το κρυπτονόμισμα στα 0,73 $.