Select Page

Ο ειδικός στα κρυπτογράφηση Τζάστιν Μπένετ προειδοποίησε ότι δύο εικονικά νομίσματα βρίσκονται υπό έντονη πίεση καθώς η αγορά συνεχίζει να πέφτει.

Ξεκινώντας με το Bitcoin (BTC), οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα κύρια κρυπτονομίσματα θα συνεχίσουν να μειώνονται.

Σύμφωνα με τον Bennett, ο χρηματιστηριακός δείκτης S&P 500 δεν έχει φτάσει ακόμη σε μια πτωτική αγορά, αλλά εάν η παγκόσμια οικονομία κατρακυλήσει, θα μπορούσε να πέσει ακόμη περισσότερο, οδηγώντας τελικά το Bitcoin χαμηλότερα, καθώς τα δύο συσχετίζονται σε μεγάλο βαθμό.

Ο Μπένετ ισχυρίζεται ότι δεν πιστεύει ότι το Bitcoin έχει φτάσει στο κάτω μέρος. Ωστόσο, μια πτώση στα 16.000 $ μπορεί να προσφέρει μόνο προσωρινή άνεση, καθώς επίκειται ύφεση και ο S&P είναι μόλις 19% κάτω από το ρεκόρ ATH.

Επί του παρόντος, το Bitcoin αποτιμάται στα 19.198 $, σημειώνοντας αύξηση 0,66% τις τελευταίες 24 ώρες.

Σολάνα

Το δίκτυο έξυπνων συμβάσεων Solana (SOL) ήρθε δεύτερο στη λίστα των αναλυτών. Σύμφωνα με τον έμπορο κρυπτονομισμάτων, βάσει τεχνικής αξιολόγησης του εβδομαδιαίου γραφήματος, το SOL αναμένεται να υποχωρήσει κατά 36,8% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Ο Justin Bennett προβλέπει ότι ένα ράλι στο επίπεδο των $20 είναι πολύ πιθανό τις επόμενες εβδομάδες με βάση το εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα.Παρείχε μάλιστα ένα βασικό επίπεδο αντίστασης για τον Σολάνα και είπε ότι το νόμισμα θα πέσει μεταξύ 37,40 και 39,25 δολαρίων

Επί του παρόντος, η Solana διαπραγματεύεται στα 32,28 $

Ethereum

Τέλος, ο ερευνητής κρυπτονομισμάτων εξέτασε το Ethereum (ETH), το κορυφαίο altcoin και το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Σύμφωνα με τον Bennett, εάν η τιμή του Ethereum πέσει κάτω από τα 1.050 δολάρια, θα μπορούσε να πέσει περισσότερο από 20% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Εξηγώντας την άποψή του, ο στρατηγός ανέφερε τα 1.050 $ ως την υψηλότερη τιμή για το ETH. Δήλωσε επίσης ότι ένας χαμηλότερος στόχος θα μπορούσε να είναι $900 ή $780.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το Ethereum άλλαζε χέρια στα 1.049 $, έχοντας σημειώσει άνοδο 3,18% τις τελευταίες 24 ώρες.