Select Page

Μια μικρή πτώση στην τιμή του Dogecoin χθες προκάλεσε μια έξαρση στη δραστηριότητα των φαλαινών για το έργο κρυπτονομισμάτων που βασίζεται σε μιμίδια τις τελευταίες 24 ώρες.

Το μεγαλύτερο μιμίδιο σημείωσε άνοδο στις συναλλαγές φαλαινών χθες, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στο IntoTheBlock. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο όγκος συναλλαγών των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε κατά 118%, με αξία τουλάχιστον 100.000 $.

Μεγάλη συναλλαγή Dogecoin

Μετά από μια αύξηση στις συναλλαγές Dogecoin υψηλής αξίας, το έργο κρυπτογράφησης που βασίζεται σε μιμίδια κατέγραψε ένα τεράστιο ποσό 1,12 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε συναλλαγές φαλαινών, με ελάχιστη αξία πάνω από 100.000 δολάρια την περασμένη εβδομάδα.

Συνδυασμός αγορών και πωλήσεων

Συγκεκριμένα, ο όγκος περιλαμβάνει αγορές και πωλήσεις μεταξύ φαλαινών επενδυτών. Αν και δεν είναι σαφές εάν οι περισσότερες συναλλαγές περιλαμβάνουν περισσότερες αγορές ή πωλήσεις DOGE, η κίνηση των τιμών των meme νομισμάτων την περασμένη εβδομάδα υποδηλώνει ότι το ποσό του DOGE που αγοράστηκε και πωλήθηκε είναι ισορροπημένο.

Δράση τιμής DOGE

Το Dogecoin αυξήθηκε κατά 24% τις τελευταίες 7 ημέρες, αυξάνοντας από 0,061 $ στο υψηλό των 0,078 $ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, το κρυπτονόμισμα υποχώρησε απότομα χθες μαζί με άλλα ψηφιακά νομίσματα μετά από πτώση σχεδόν 10%. Τη στιγμή της γραφής, το Dogecoin διαπραγματεύεται περίπου 0,071 $.

Εν τω μεταξύ, το Dogecoin έχει συρρικνωθεί σε αξία από τότε που έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 0,73 $ στις 8 Μαΐου 2021. Σύμφωνα με στοιχεία της Coingecko, το κρυπτονόμισμα έχει χάσει 90,3 τοις εκατό από τότε που έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών πέρυσι.

Επενδυτική στάση για το DOGE

Αν και η αξία του DOGE έχει μειωθεί σημαντικά μετά το ATH, οι περισσότεροι κάτοχοι DOGE έχουν επί του παρόντος κέρδη σε σύγκριση με ζημίες. Τα δεδομένα IntoTheBlock δείχνουν ότι το 53% των κατόχων είναι κερδοφόροι, ενώ το 45% χάνει αυτήν τη στιγμή χρήματα. Το υπόλοιπο ποσοστό των κατόχων βρίσκεται στο νεκρό σημείο.

Παρά τις τεράστιες απώλειες του κρυπτονομίσματος, οι οπαδοί του DOGE παραμένουν αισιόδοξοι ότι η αξία του θα συνεχίσει να ανακάμπτει προς το προηγούμενο ATH.

Αυτό συμβαίνει επειδή το κρυπτονόμισμα εξακολουθεί να έχει πολλά μεγάλα ονόματα πίσω του, συμπεριλαμβανομένου του Elon Musk, ο οποίος πρόσφατα μήνυσε επειδή ώθησε την υιοθέτηση του Dogecoin. Ωστόσο, παρά τη μήνυση, ο Μασκ είπε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον κυβερνήτη.

Δυστυχώς, ο Billy Marcus, συνιδρυτής της Dogecoin, δεν βλέπει το ίδιο και όπως τόνισε την περασμένη εβδομάδα, το κρυπτονόμισμα μπορεί να μην φτάσει ποτέ στο προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών στα 0,73 δολάρια.