Select Page

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην αγορά κρυπτογράφησης θέλουν οι επενδύσεις τους να έχουν διπλάσια ή τριπλάσια τιμή αγοράς· είναι αλήθεια ότι το κέρδος είναι ένα από τα κύρια κίνητρα κάθε επενδυτή ή εμπόρου.Η αγορά κρυπτονομισμάτων Bitcoin υποχωρεί και Altcoins ακολουθεί το παράδειγμά του. Το Ethereum (ETH), το Binance Coin (BNB), το Polkadot (DOT), το Mehracki Token (MKI), το VeChain (VET), το Sandbox (SAND) και το Enjin (ENJ), μεταξύ άλλων, είναι παραδείγματα εναλλακτικών κρυπτονομισμάτων σε bit Coin ( BTC).

Η συνεχιζόμενη πτώση των κρυπτονομισμάτων χαρακτηρίζεται από κρυπτονόμισμα καθοδική πορεία. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι οι μεταβλητές μπορούν να οδηγήσουν σε bear markets με ελάχιστη ανοδική επιρροή. Πολλοί αρχάριοι καθώς και λάτρεις των κρυπτονομισμάτων αναρωτιούνται τι να κάνουν καθώς τα χαρτοφυλάκια τους υποτιμώνται και πολλοί διακόπτουν τις συναλλαγές τους. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει πώς οι επενδυτές και οι έμποροι κρυπτονομισμάτων μπορούν να ανταποκριθούν στις πτώσεις της αγοράς.

Κρυπτονομίσματα και Εκπαίδευση Blockchain

Καλό είναι να μην επενδύουν σε έργα για τα οποία γνωρίζουν ελάχιστα ή καθόλου. Ενώ η αγορά φαίνεται να πέφτει, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αρχίσετε να μαθαίνετε για τα κρυπτονομίσματα. Το Blockchain είναι η υποκείμενη τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων· είναι ένα πολυλειτουργικό πρόγραμμα υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για τη διόρθωση των κεντρικών χρηματοοικονομικών συστημάτων παρέχοντας αποκεντρωμένες λύσεις.

Εμβαθύνετε στο πώς κρυπτονόμισμα Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η αγορά και η εξέλιξη, τα οφέλη και οι χρήσεις της μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να την κατανοήσουν καλύτερα. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει πολλούς τομείς και χρησιμοποιεί πολλαπλές μεθόδους· αυτές οι μέθοδοι συναλλαγών θα αποφέρουν αποτελέσματα μόνο αφού κατακτηθούν. Επομένως, η απόκτηση και ο έλεγχος εργαλείων συναλλαγών όπως η θεμελιώδης και η τεχνική ανάλυση είναι μια σοφή επιλογή.Κατανοήστε επιλεγμένες τάσεις της αγοράς Altcoins Και η σύγκρισή τους με άλλα δεδομένα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πότε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Εξερευνήστε την αγορά

Το να κάθεσαι ακίνητο μπορεί να μην είναι η σωστή απάντηση κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης κρυπτονομισμάτων, αντί αυτού, μάθηση και σωστή εκπαίδευση Altcoins Το να έχετε μοναδικά χαρακτηριστικά είναι μια λαμπρή ιδέα. NFT Altcoins Προσφέρει καθηλωτική χρησιμότητα και ελκυστική δέσμευση. Υπάρχουν τρία NFT altcoins που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την έρευνα της αγοράς:

Sandbox (SAND): Το Sandbox (SAND) είναι ένα διακριτικό ERC-20 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά NFT και αντικειμένων εντός του παιχνιδιού, καθώς και για ψηφοφορία στην πλατφόρμα. Sandbox (SAND) Το οικοσύστημα είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών για πολλούς παίκτες που χρησιμοποιεί τα NFT ως στοιχεία εντός του παιχνιδιού. Sandbox (SAND) Η πλατφόρμα μπορεί να παίξει ή να συμμετέχει με ανταμοιβές και το κερδισμένο NFT μπορεί να διαπραγματευτεί. Τα διακριτικά περιουσιακών στοιχείων είναι μη ανταλλάξιμα μάρκες (NFT) που περιγράφουν στοιχεία εντός του παιχνιδιού, όπως avatars που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη LAND.

Εντζίν (ENJ): Το Enjin (ENJ) είναι το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών Enjin Network. Το ENJ είναι ένα κρυπτονόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά NFT Εντζίν (ENJ) οικοσύστημα. Οι παίκτες και τα δημιουργικά μπορούν εύκολα να οργανώσουν και να ανταλλάξουν ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Enjin (NFT). Εντζίν (ENJ) Χρησιμοποιήστε το πρότυπο ERC-1155 αντί του πιο ευρέως χρησιμοποιούμενου ERC-721.

Mehracki Token (MKI): Τα Mehracki Tokens (MKI) είναι διαθέσιμα για προπώληση με συνολική προμήθεια 1.000.000.000.000 MKI.Κάτοχος Mehracki Token (MKI) Τα NFT θα ληφθούν ως αναγνώριση των επιτευγμάτων τους· οι κάτοχοι με υψηλότερες βαθμολογίες θα λάβουν σπάνια NFT με υψηλότερη αγοραία αξία. NFT θα είναι επίσης Mehracki Token (MKI) οικοσύστημα.

Συμπερασματικά

Λέγεται συχνά ότι αγοράζετε τη βουτιά, αλλά η αγορά της βουτιάς χωρίς να κατανοήσετε την αγορά δεν είναι καλό για έναν επενδυτή ή έναν έμπορο.Αυτό το άρθρο προωθεί το καλό κρυπτονόμισμα Αυτή η γνώση θα ενημερώσει καλύτερα τα άτομα και θα τα βοηθήσει να κάνουν καλές επιλογές altcoin για τα χαρτοφυλάκιά τους.