Select Page
Το Bitcoin αυξάνεται και η προσοχή στρέφεται τώρα στον κινητό μέσο όρο των 200 εβδομάδων.

Το κορυφαίο κρυπτονόμισμα Bitcoin βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλή κατάσταση και ο κόσμος παρακολουθεί για σαφείς τάσεις. Ο κινητός μέσος όρος των 200 εβδομάδων είναι πλέον το κύριο επίκεντρο. Διάφοροι αναλυτές έχουν αναρτήσει τις απόψεις τους στο Twitter.

Η συντριβή 30.000 έως 20 $ ήταν ως επί το πλείστον τεχνητή.

Σύμφωνα με τον Michael van de Poppe, η πτώση του Bitcoin από 30.000 $ σε 20.000 $ προκάλεσε πτώση ολόκληρης της αγοράς όχι λόγω των κανονικών δυνάμεων της αγοράς, αλλά λόγω του πανικού της αγοράς μετά την πτώση της Terra LUNA. Το σοκ οδήγησε ακόμη και το Bitcoin κάτω από τον κινητό μέσο όρο των 200 εβδομάδων. Από κρίσιμης σκοπιάς, πολλοί θα συμφωνούσαν με αυτήν την εκτίμηση, ειδικά καθώς η ζέστη γίνεται αισθητή σε όλη την αγορά κρυπτογράφησης.

Υπάρχει δυνατότητα πάνω από το MA 200 εβδομάδων.

Ο Michael πιστεύει ότι εάν το BTC ξεφύγει από τον EMA 200 εβδομάδων, πολλή ρευστότητα θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή στα $3.000 έως $5.000. Αυτό θα έθετε την τιμή στην περιοχή από 28.000 $ έως 30.000 $. Σε αυτό το στάδιο, το γενικό συναίσθημα θα αλλάξει από πτωτικό σε ανοδικό και θα εισρεύσουν περισσότερα χρήματα.

Άλλοι ειδικοί που εξετάζουν τους κινητούς μέσους όρους περιλαμβάνουν το Bitcoin Expert of India (BEI), ο οποίος πρότεινε ότι η τιμή αυτή τη στιγμή δοκιμάζει τα 22.500 $, όπου βρίσκεται το SMA 200 εβδομάδων.

Ωστόσο, ο επενδυτής κρυπτονομισμάτων Lark Davis λέει ότι είναι μια δοκιμή 22,5 χιλιάδων $ Απορρίφθηκε από τον EMA για 4 ώρεςΛαμβάνοντας υπόψη ότι το νόμισμα μόλις έφτασε στο όριο των 22.000 $, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι για πολύ. Επί του παρόντος, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 22.029 $, σημειώνοντας άνοδο 8% σε καθημερινή βάση.

Η κυριαρχία του BTC επιστρέφει στο θέμα

Ταυτόχρονα, υπάρχει μια αυξανόμενη εστίαση στην κυριαρχία του BTC. Santiment στο Twitter κάτι για αυτόΗ Santiment είναι μια εταιρεία ανάλυσης μετρήσεων στην αλυσίδα και κοινωνικές μετρήσεις.

Οι εισροές ανταλλαγής Bitcoin συνεχίζουν να μειώνονται

Τα αποθεματικά BTC ακολουθούν πτωτική τάση 4 ετών, κάτι που είναι πολύ θετικό σημάδι για το κορυφαίο κρυπτονομίσματα στον κόσμο. σύμφωνα με διάθεση bitcoin Η κυριαρχία επέστρεψε στο μενού εν μέσω της υγιούς αύξησης των τιμών της Πέμπτης.έχουμε δει bitcoin Συνεχίζοντας να απομακρύνεται από τις ανταλλαγές για σχεδόν 4 χρόνια, η τάση δεν έχει σταματήσει ακόμη και με μια 8μηνη ανατροπή της τιμής. “